I dag er begrepet “boutiquehotell” brukt til små bedrifter med ca 150 rom. De er privateide eller en del av en liten hotellgruppe og er best kjent for ikoniske, minneverdige og noen ganger eksentriske designtemaer.

Begrepet boutiquehoteller ble en trend etter hotellkjøperen Ian Schrager og fransk designer Philippe Starck brukte unike design for å bygge sine hoteller. Og nå har det blitt en blomstrende egen industri med unike kvaliteter og kvaliteter.

Her er en titt på noen av de viktigste.
Størrelsen er viktig
Boutiquehoteller anses generelt som små, men de er ikke i samme kategori som bed and breakfast-hoteller eller vertsfamilier med mindre enn 10 rom.

Boutiquehotell kan ha opptil 150 rom, noe som gjør at de ser mindre ut enn de fleste kjedehoteller.

Det er imidlertid denne intime størrelsen som bidrar til å skape en hjemmekoselig atmosfære med rikelig med fred og privatliv. Disse koselige eiendommene har ofte en felles “boareal” hvor gjestene kan sitte og samhandle med hverandre.

Personlighet taler volumer
Siden boutiquehotell kjøres uavhengig av hverandre og ikke tilhører en stor kjede, er de allerede et merke i seg selv. De har en spesiell atmosfære som skiller dem fra de andre.

Det er deres unike personlighet og mangel på cookie-cutter løsninger som gjør gjestene føler seg oppdatert, tegner flere og flere mennesker mot boutiquehotell.

Design som ønsket
Boutiquehotell er kjent for sine spennende interiører, ofte designet av ledende designere og arkitekter. Generelt har disse nisjehotellet en tendens til å opprettholde et sofistikert utseende som kombinerer historisk eleganse med elegante detaljer.

Innredningen gir en progressiv fremtidsstil og den overordnede designen kan variere fra moderne og pittoreske til levende og kunstnerisk. Hvert gjesterom er individuelt innredet, komplett med eksklusive fasiliteter og kvalitets sengetøy.

Sjarmen gjør det mulig
Du vet hvordan du skal til et stort hotell, men ingenting er veldig spektakulært eller interessant om deg? Boutiquehotell vil ikke ha noe av dette, og det første som får oppmerksomhet er deres eksentriske personlighet.

De er funky, trendy og fancy. For eksempel, Hotel Monaco i Washington D.C. en gullfisk i en bolle i rommet ditt hvis du ikke har ditt eget kjæledyr.

Hyggelig sted
Mens det ikke er noen harde og raske regler om hvor et boutiquehotell skal være plassert, er det ikke noe tilfeldig at de beste av dem har en flott beliggenhet som taler for dem. Ved utformingen av boutiquehoteller velger de fleste hoteliers de varmeste og mest begivenhetsrike stedene å bosette seg.

Du kan til og med finne dem i høykvalitets nabolag, borte fra kjas og mas, men likevel nær attraksjoner og høydepunkter i byen. Et annet populært valg for boutiquehoteller vil være i områder som ligger langt fra byen, omgitt av natur og omgitt av frodig grøntområder.

Utmerket service
En av de mest fremragende egenskapene til boutiquehoteller er de svært personlige og eksklusive tjenestene de tilbyr sine gjester. Personalet er høflig og vennlig og vil sikkert vite navnet ditt fra dag ett.

Hotellet tilbyr skreddersydde luksuriøse fasiliteter, for eksempel en omfattende putemeny, tilpassede toalettsaker og en rekke avslappende spatjenester. En overdådig mat og drikkemeny er også en typisk del av et boutiquehotell. Alle disse tjenestene sammen skaper en førsteklasses og unik opplevelse for gjestene.

Valgbare spisemuligheter
En annen funksjon som setter boutiquehoteller bortsett fra andre hoteller, er deres fokus på å skape eksepsjonelle restauranter og barer som er både trendy og trendy.

Disse hotellene har et rykte som er uavhengig av konvensjonell stjerneklassifisering. Takket være deres attraktivitet kan de tiltrekke seg ikke bare lokale men også globale folkemengder.